ΕΛΛΗΝΙΚΟ guide NIKON D3000
Δυστυχως δεν γνωριζω καλα αγγλικα και δυσκολευομαι παρα πολυ στο να κατανοησω τον οδηγο χρησης και τα μυστικα της Nikon D3000. Tην αγορασα πριν απο λιγες ημερες και δεν μπορω να μαθω το οδηγο. Μηπως μπορει να με βοηθησει κανεις που να βρω τον οδηγο της στα Ελληνικα? Θελω τοσο πολυ να ασχοληθω με την φωτογραφια και βρισκω εμποδια.. Αν μπορεσει κανεις ας με βοηθησει..Ευχαριστω πολυ.
Όπως λέει και ο G. Nikolopoulos στην υποστήριξη της Nikon θα βρεις. Σου έχω δώσει το link εγγραφής και στην παρουσίαση της D3000 που έχεις ρωτήσει.
Καλώς μας ήρθες.
Σε ευχαριστω παρα πολυ, ειλικρινα θα με βοηθησει πολυ. Ισως να μην ενδιαφερει κανεναν αυτο που θα πω αλλα για μενα η φωτογραφια παντα αποτελουσε ονειρο ζωης αλλα δυστυχως για καποιους λογους δεν μου δοθηκε ποτε η ευκαιρια να ασχοληθω. Ξεκιναω κυριολεκτικα απο το μηδεν..Εχω πολυ δρομο μπροστα μου αλλα θελω να κυνηγησω το ονειρο μου τωρα που απεκτησα μια φωτογραφικη μηχανη Nikon D3000. θελω να πιστευω πως ποτε δεν ειναι αργα να κυνηγας τα ονειρα σου..Ευχαριστω και παλι.
Και το πρώτο βήμα φυσικά είναι να ανεβάσεις εδώ φωτογραφίες να δούμε και να σου πούμε μερικά πράγματα αν θελήσεις και έχεις απορίες. Καλή αρχή.
Είσαι στο σωστό μέρος! Ξεκίνα και ότι απορίες έχεις, κάνεις ενα post και θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε!
Καλώς μας ήλθες!
Σας ευχαριστω πολυ που μου δινετε το θαρρος και τη δυναμη να ξεκινησω..Να ειστε καλα
kalhspera an sou htan eukolo na mou stileis k emena to manual tis nikkon d3000 dioti den mporesa a to vrw sta ellinika !!!!!! seuxaristw pollu !!!!
kalhspera an sou htan eukolo na mou stileis k emena to manual tis nikkon d3000 dioti den mporesa a to vrw sta ellinika !!!!!! seuxaristw pollu !!!!
kalhspera exo pari nikon d3000 alla ime kenurios sto xoro tha ithela tin voithiasas gia tin kaliteri fotografisi....
sas eyharisto...

Μπορείς να επισκευθείς το site της Nikon και από την ενότητα Support να κατεβάσεις το manual Και ότι άλλο θες στη γλώσσα που θέλεις. Να ξέρεις όμως ότι χρειάζεται να κάνεις εγγραφή, η οποία είναι σύντομη και φυσικά δωρεάν. Εναλλακτικά, θα μπορούσα να σου στείλω το manual (15ΜΒ) με email....
Καλωσόρισες στην παρέα μας!
Γιώργος Νικολόπουλος - Φωτογραφία/επεξεργασία εικόνας
Φωτογράφος δεν είναι αυτός που ζωγραφίζει με το φως, αλλά αυτός που περιμένει αρκετά ώστε το φως να ζωγραφίσει μόνο του....